Naše recenzie hovoria za všetko !

Kubinko Žákovský

17. novembra 2021

Často som pozeral Job4gastro stránku…aj keď som bol v zahraničí aj na Slovensku.. Ale jedného pekného dňa na Slovensku ma v práci nahnevaly tak som im skúsil napísať.. Písal som o 7 večer ohľadom otázok kde co a ako.. O 11 večer už som zasielal nemecký životopis Tomášovi.. Ten zas Ďalej Jožkovi.. S ktorým som sa dohodol na ďalších veciach.. A nakoniec som. Vycestoval do Fulpmesu Stubaital.. Neskutočne super spolupráca s oboma dvoma.. Musím pochváliť ich prácu.. Spoľahlivosť ustretovost vybavenie veci…🙂 Veľmi som spokojný mam super šéfku a super kolektív.. Ešte raz ďakujem.. Patrí veľké ďakujem chalanom.!

Jana Kohútová

19. mája 2020

Veľké POĎAKOVANIE ! Dnes je doba, kedy si musíte dávať pozor nato s kym spolupracujete. Každý človek (poskytujúci nejakú službu) pozerá len na seba, aby to bolo čo najvýhodnejšie pre neho(jasné každý potrebuje z niečoho žiť) ale mám pocit, že sa v tejto dobe vytratila ľudskosť. Preto si naozaj vážim,ak spoznam ČLOVEKA, ktorý ma srdce, je ľudský a vždy rád pomôže ak môže, aj navyše a nezištne !!! Na 100% odporúčam spoluprácu s Job4gastro. Ešte raz, veľmi pekne ďakujem za všetko 👍👍👍

Job4gastro recenzia - Spoľahlivá agentúra,neplatia sa žiadne poplatky.Velmi rýchle dohodnutie prace,profesionálny prístup.Ja som išiel cez pana Tomáša Dekanovskeho ,je vidieť,ze ho ta práca naozaj bavi a nekončí to uňho dohodenim prace.Zaujima sa ci sa vám paci,ci je všetko v poriadku.Za mňa 10 z 10 🙂

Miloš Vavrica

5. mája 2022

Spoľahlivá agentúra,neplatia sa žiadne poplatky.Velmi rýchle dohodnutie prace,profesionálny prístup.Ja som išiel cez pana Tomáša Dekanovskeho ,je vidieť,ze ho ta práca naozaj bavi a nekončí to uňho dohodenim prace.Zaujima sa ci sa vám paci,ci je všetko v poriadku.Za mňa 10 z 10 🙂

Michal Merasicky

27. mája 2019

čo sa týka tejto stránky tak môžem len odporučiť nakoľko som jeden zo šťastných zamestnancov, pre ktorého našli prácu . keď som potreboval prácu tak našli a aj všetko vibavii za mňa a hlavné čo sa mi páči že poznajú majiteľov hotelov a reštaurácií . Číze nepošlú vás niekam kde o Tom nevedia nič. ešte raz ďakujem 😀😀

Tomáš Hurák

4. marca 2022

Pracoval som cez vás prvý krát a môžem povedať ze som bol veľmi spokojný. Všetko čo ste sľúbili ste aj splnili. Takže za mňa určite jedna s tých lepších agentúr. Prácu vybavoval Tomáš s ktorým nebol žiadny problém za mňa palec hore 😉👍👍👍

Daniel Macko

8. júla 2020

Určite možem odporučiť ak niekto hľadá prácu v nemecky hovoriacich krajinách. Každému daco iné sadne ale z vlastnej skúsenosti co sa týka komunikácie u mna zatiaľ topka na SK. Zdravím Joža a tím a nech sa darí

Ra Di

11. decembra 2019

S touto agenturou som veľmi spokojný. Super jednanie a dohodnutie novej praci. Neplatía sa žiadne poplatky. Vždy pomôžu nájsť prácu a jednaju rýchlo a spravodlivo bez žiadnych hlúpych reči. Proste super AGENTURA !!! 🔝🔝🔝

Peter Paiin

11. októbra 2021

Najlepšia Agentúra , na trhu …. Pomohli ste mi aj napriek tomu že som nebol vašim klientom, dnez sa to už často nevidí 👍 – prístup. -ústretovosť – zmysel pre empatiu. -Morálka. za mňa máte *****

Pitr Pap

13. januára 2020

Ústretovosť, poradenstvo, ochota kedykoľvek pomôcť. Nájsť zamestnanie v gastronómii, odporúčam z vlastnej skúsenosti. Jozef&Monika Job4gastro. Pitrpap.

Lukáš Javorka

31. decembra 2019

perfektná agentúra vie pomoct aj 5min 12 odporucam… nechcu za to ziadny poplatok a je na nich spolah. Hľadáš jop ozvy sa im

Daniel Klibani

31. mája 2021

perfektná agentúra perfektný prístup hlavne ľudský chlap ktorí si sám prešiel gastronómiou a vie oco tam ide Max spokojný najlepšia agentúra 🍻🍀🍀🍀

Denis Greguš

30. decembra 2021

Vrelo odporúčam. co bolo sľúbené a napísané, to bolo aj splnené 👍

Gabo Pusztai

29. júla 2020

Rozhodne odporúčam 👌🏻 jasné podmienky, žiadne poplatky a prázdne sľuby 💪🏻

Radka Capiková

4. februára 2020

Odporúčam 10/10 😊 takú pracu akú mám teraz, som si presne predstavovala

Pavel Hladis

5. novembra 2019

Seriozne a rychle jednanie ked pracu tak jedine cez Job4gastro

Job4gastro recenzia - Dobrý deň, chceli by sme sa s priateľom touto cestou srdečne poďakovať Tomášovi a nemeckému kolegovi Emanuelovi za expresné vybavenie práce do Švajčiarska cca do 2 dni .Za úžasnu starostlivosť a záujem o nás ako sa nám darí a či je všetko v poriadku a to všetko úplne bezplatne😊Môžem len vrelo všetkým ,čo hľadajú prácu v zahraničí odporučiť Job4gastro. Prístup a komunikácia veľmi prijemná a vecná.😊👏Sme nad mieru spokojní a ešte raz jedno veľké Ďakujem😊Takže ani chvíľku neváhajte a ozvite sa im či už správou alebo telefonicky.Držím prsty všetkým,aby ste našli prácu svojich snov 🍀

Džanka Zombeková

5. mája 2022

Dobrý deň, chceli by sme sa s priateľom touto cestou srdečne poďakovať Tomášovi a nemeckému kolegovi Emanuelovi za expresné vybavenie práce do Švajčiarska cca do 2 dni .Za úžasnu starostlivosť a záujem o nás ako sa nám darí a či je všetko v poriadku a to všetko úplne bezplatne😊Môžem len vrelo všetkým ,čo hľadajú prácu v zahraničí odporučiť Job4gastro. Prístup a komunikácia veľmi prijemná a vecná.😊👏Sme nad mieru spokojní a ešte raz jedno veľké Ďakujem😊Takže ani chvíľku neváhajte a ozvite sa im či už správou alebo telefonicky.Držím prsty všetkým,aby ste našli prácu svojich snov 🍀

Roberto Palinkatto Pálinkáš

9. mája 2019

Job4gastro vieme len odporucat top jednanie, top pristup, top komunikacia, spravny a spravodlivy pristup ku vsetkemu co trebalo riesit a zo vsetkym s cim trebalo pomoct, pomozu !!! A to vsetko urgentne !!! ziadne neskor alebo potom alebo zabudnut na nejake veci ako niektory. Ps.: Vrelo odporucame nikto sa urcite nesklame 👍🏻✌🏻 Ps.2.: Zdravime team Job4gastro 👌🏻🔝😉

Miroslav Raček

23. decembra 2019

Odporúčam každému kto si hľadá prácu v Rakúsku seriaozna agentúra profesionálny prístup navšetkom čo sme sa dohodli tak aj bolo môžem len odporučiť…skoro všetko vybavia za vás Vám sa stačí už len dopraviť do danej oblasti a hlavne úplne bez poplatkov.

Ľudmila Foľtanová

15. júla 2019

Job4gastro určite áno. SPOKOJNOSŤ. Všetko platilo na dohode.Pokiaľ boli vyťažený,určite sa ozvali neskôr.Veľmi radi poradia a zodpovedia na všetky otázky týkajúce sa práce. Za mňa 10 bodov.😃😃😃

Kevin Valkó

17. januára 2022

Profesionálny prístup. najprv som kontaktoval Tomáša a spolu s kolegom za pár dní mi vybavili robotu v Rakúsku 🙂

Døn Napølęøn Bønapārtę

27. novembra 2019

každému kto hľadá prácu v Rakúsku v gastronómii / hotelierstve odporúčam túto pracovnú agentúru bez sprostredkovateľsych poplatkov a podobných výdavkov ….

Mária Danišová

3. septembra 2020

Super agentúra, bez poplatkov, rýchle sprostredkovanie prace aj keď som nevedela nemecky. Odporúčam 11/10 😁 spokojná so všetkým a moc vďačná. Ďakujem

Juray Haraslin

13. septembra 2018

veľmi Dobrá skúsenosť,všetko ako vraveli,super ľudia,jednanie tip top. Majú toho veľa ,sem tam nestíhajú odpovedať hneď ale všetko splnené do bodky.Robotu som mal do troch dní.

Job4gastro recenzia - Veškerá komunikace na profesionální úrovni. Co je psáno, to je dáno. Mohu vřele všem jen doporučit. Rozhodně doporučuji všem.

Ota Charvát

7. mája 2022

Veškerá komunikace na profesionální úrovni. Co je psáno, to je dáno. Mohu vřele všem jen doporučit. Rozhodně doporučuji všem.

Job4gastro recenzia - Job4gastro vrelo odporúčam. Budete pozitívne prekvapený ako sa budú veci hýbať správnym smerom nadzvukovou rýchlosťou 😃

Jana Mihaľová

27. novembra 2021

Najlepšia agentúra ktorá mi nasla skvelú prácu. Ďakujem za ústretovosť a komunikáciu. odporúčam všetkými 10timi..maximálna spokojnosť.

Job4gastro recenzia - Job4gastro vrelo odporúčam. Budete pozitívne prekvapený ako sa budú veci hýbať správnym smerom nadzvukovou rýchlosťou 😃

Peter Pavol

8. mája 2019

Dobrý, som nad mieru spokojný a prekvapený spristupom, jednaním a všetkými vecami s gastro spoločnými, odporúčam každému.

Ivo Hauke

30. júna 2021

Super agentúra, maximálna spokojnosť, ľudský prístup a hlavne žiadne poplatky. Určite odporúčam.

Sisa Vozáriková

8. júla 2021

Prvýkrát do zahraničia cez firmu a určite to nie je posledný krát. Odporúčam ☺️

Jan Stankovic

26. augusta 2019

Dobrý a frofesionalny prístup všetko bez problemov a bez komplikácií️

Martina Hadvidžiaková

26. júla 2019

Job4gastro mozem len odporucat,platilo vsetko na com sme sa dohodli.

Erika Szatmari

5. marca 2022

Veľmi spokojná som Job4gastro😊

Job4gastro recenzia - Isli sme s priatelom cez Job4gastro cez pana Dekanovskeho do Nemecka.Pracu nam nasiel takmer ihned.Velmi profesionalny pristup a vsetko bolo tak,ako sa dohodlo.Velmi dobra organizacia a ziadne ale,ziadne skryte veci.Vybavene velmi dobre platove a pracovne podmienky.A co je super,nemusi sa za dohodenie prace platit.Neplati sa totiz vobec nic,zmluvy len so zamestnavatelom.Kvalita na vysokej urovni,vsetko funguje ako ma.Perfektny pristup Dakujeme 🙂

Mona Spona

4. mája 2022

Isli sme s priatelom cez Job4gastro cez pana Dekanovskeho do Nemecka.Pracu nam nasiel takmer ihned.Velmi profesionalny pristup a vsetko bolo tak,ako sa dohodlo.Velmi dobra organizacia a ziadne ale,ziadne skryte veci.Vybavene velmi dobre platove a pracovne podmienky.A co je super,nemusi sa za dohodenie prace platit.Neplati sa totiz vobec nic,zmluvy len so zamestnavatelom.Kvalita na vysokej urovni,vsetko funguje ako ma.Perfektny pristup
Dakujeme 🙂
Job4gastro recenzia - Chcem sa veľmi pekne poďakovať chalanom (Tomášovi a Emanuelovi ) za super Job4my 😉 . Ich ponuky na prácu sú fakt super a ozaj overené! na rozdiel od iných agentúr na SK ktorým musíte platiť. Job4gastro je najlepšia agentúra s akou som sa stretol. Ďakujem ešte raz 😉 ⭐⭐⭐⭐⭐

Maro Bartoš

6. mája 2022

Chcem sa veľmi pekne poďakovať chalanom (Tomášovi a Emanuelovi ) za super Job4my 😉 . Ich ponuky na prácu sú fakt super a ozaj overené! na rozdiel od iných agentúr na SK ktorým musíte platiť. Job4gastro je najlepšia agentúra s akou som sa stretol. Ďakujem ešte raz 😉 ⭐⭐⭐⭐⭐

Diana Lipps

3. februára 2020

Ich arbeite schon zwei Saisonen mit Job4gastro zusammen und bin sehr, sehr zufrieden! Ich leite ein Hotel und bin immer auf der Suche nach Mitarbeitern. Diese Agentur hat mir die Suche sehr erleichtert. Tolles Team, kompetent, fair, schnell, zuverlässig, immer erreichbar und eine Lösung wurde bis jetzt immer gefunden! 👍🏼🙏 Ihr seid top

Michal Mydliar

3. júla 2018

Skúsenosti s nimi veľmi dobre. Všetko fungovalo tak ako bolo napísané a dohodnuté. Práca bola resp. stále je taká ako bola dohodnutá, spoločne so všetkými výhodami ako bezplatné ubytovanie strava a pod. V dnešnej dobe je to skôr raritna agentúra ktorá vyčnieva z radu všetkých tých „overených“ dávam 5*.

Miso Sneko

17. januára 2022

Ja ani neviem ako ale spojil som sa s nejakým Tomášom Dekanovskym Z tohto personálneho a akože profesionálnejší prístup som ešte nezažil tohto chlapca naozaj odporúčam je to profik vo svojom obore a hlavne nestráca záujem o svojich klientov Ani potom co vybaví prácu hocikedy sa môžte naňho obrátiť je fakt super👍

Marcela Krčová

3. júla 2018

S touto agenturou som velmi spokojna, prijemne jednanie, naozaj pomahaju najst pracu podla vlastnych predstav a najvacsie + je, ze sa neplati vopred ziadny poplatok. Mozem len odporucit z vlastnej skusenosti.️

Veronika Szczepaniaková

28. septembra 2019

Job4gastro je JEDINA agentura, ktora nam bez reci, zbytocnych papierovaciek a vyhovarania sa pomohla s pracou. O “svojich ludi” vonku sa staraju, komunikuju, su korektni a ferovi. Rozhodne odporucame!

Richard Wirgha

2. februára 2020

job4gastro je najlepšia cesta k práci v Rakúsku. Opis pracovného prostredia nie je zavádzajúci a vždy tak ako povie. Priamo a na rovinu. maximálna spoľahlivosť ! s Job4gastro som našiel to čo aom hľadal Ďakujem

Jozef Horvath

19. novembra 2019

Jedini perfek sef co nema vela otazok a hned kona a vsetko zdarma vybavi odporucam kazdemu kto chce dobre zarabat pana poznam vsetko vybavi zadarmo a hned vam najde robotu👊🍾😊

Petra Murkova

8. augusta 2019

Super nasli pracu pre mna aj priatela do jedneho hotela super ubytko kusok od prace sefovci su milí ked bude niekto hladat job obratte sa na job4gastro 🙏👍 spokojnost

Job4gastro recenzia - Job4gastro vrelo odporúčam. Budete pozitívne prekvapený ako sa budú veci hýbať správnym smerom nadzvukovou rýchlosťou 😃

Lubo Struhar

6. mája 2022

Job4gastro vrelo odporúčam. Budete pozitívne prekvapený ako sa budú veci hýbať správnym smerom nadzvukovou rýchlosťou 😃

Job4gastro recenzia - Job4gastro mohu jen doporučit. Pomohli mi najít práci. Skvělá komunikace, žádný problém. Moc jim děkuji a doporučuji

Georgos Szkuta

4. mája 2022

Job4gastro mohu jen doporučit. Pomohli mi najít práci. Skvělá komunikace, žádný problém. Moc jim děkuji a doporučuji 🙂

Petra Chnápková

30. septembra 2020

Vrelo odporúčam túto super agentúru. Ihneď našli super ponuku,milý, ochotný a profesionálny prístup.

Radoslav Soberano

3. júla 2018

Robil som pod touto agenturou. Spokojnost zo vsetkim mi pomohli a vsetko co slubili dodrzali,

Jaroslav Buri

9. mája 2020

Je super nepýta vôbec žiadnu províziu je to bomba agentúra